Kalendar BIZI Dcomey

Monday, January 14, 2013

Penangan durian crepe di Kudat...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...setelah bertarung dengan demam panas melampau hampir 1 minggu akhirnya hari ni kesihatan saya dah semakin pulih.


Apa yang paling menggembirakan hati bila dah boleh urus rumahtangga sendiri dan dah boleh masak untuk chenta hati saya. Alhamdulillah syukur kepada Allah atas kesihatan yang DIA berikan kepada saya...


Tiada nilainya kasih sayang suami saya yang mnjaga saya siang dan malam...dari A-Z semasa saya sakit di perantauan ni dan tak dapat nak uruskan umahtangga kami. 100% urusan umahtangga dia yang uruskan...tima kasih sgt2 abg...syg abg..muah.

Allah dah atur elok sangat dah setiap kejadian tu. DIA merancang dan DIA juga lah yang menentukan....

Macam saya juga... Pagi hari chenta hati saya baru sampai balik ke rumah setelah 3 hari outstation ke pulau kemudian tengahari selesai jer siap dan hantarkan semua tempahan pertama durian crepe dan cheese cake di bumi Kudat ni...petang jer terus saya down dan admit hospital Kudat.

Alhamdulillah...DIA permudahkan semua urusan saya.

Ni durian crepe + cheese cake tempahan dari Ustazah Dik Dah @ Mawar Biru...Terima kasih Ustazah
 Saya kasi testing 2 biji jagung crepe yang warna oren tu.


 
Dia minta cheese cake kosong jer tapi saya bermurah hati toppingkan dengan blueberry..FOC jer saya bagi untuk dia. Alhamdulillah...katanya durian crepe dan cheese cake dari saya semuanya sedap. Alhamdulillah..


Ni pula durian crepe tempahan dari Kak Aminah dari Jab. Tenaga Kerja Kudat. Terima kasih banyak-banyak ya Kak Aminah

Selesai jer tempahan pertama...saya terus berehat hampir seminggu. In shaa Allah...jika kesihatan sudah pulih sepenuhnya esok atau lusa saya akan buka lagi termpahan untuk durian crepe. Kesian kawan-kawan yang bertanya...Tunggu ya kawan-kawan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...