Kalendar Dcomey

Sunday, December 2, 2012

2 tahun dah...

Alhamdulillah... di tarikh 02 Dis 2012


Sudah 2 tahun saya bergelar isteri kepada chenta hati cayang bucuk saya Mr Shahrul Izuwan. Happy anniversary abang. Tima kasih untuk curahan kasih sayang abang kepada wife abang yg comel sangat-sangat & banyak karenah selama 2 tahun ni yer.

Walaupun di tahun ke-2 usia perkahwinan kita dan kita masih lagi berdua tanpa kehadiran baby yang comel-comel... Doa sayang moga semakin kuat cinta kita hingga ke syurga dan moga ALLAH cepat makbulkan doa kita untuk berikan kita cahayamata penyeri rumah tangga kita ya bang.

:: SAYANG TERLALU SAYANGKAN ABANG...MUAH ::

Cadangnya nak wat surprise cake untuk chenta hati saya, tapi tunggu jap2 lagi lah... elok sangat lah tu kan sebab dia pun kejap lagi nak kena outstation masuk pulau jadi bleh la saya mula kan misi bila dia xde..hehehe.

Tungguuuuuu.....


2 comments:

Sash said...

Happy Anniversary to both of you. Moga bahagia hingga ke Syurga.

Ita Comey said...

Thanks a lot Sash...Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...