Kalendar Dcomey

Monday, June 18, 2012

Mulakan semula...

Setelah bersedih-sedihan dengan kehilangan FM yang dengan giatnya ku kumpul selama bertahun-tahun ni akhirnya dengan saki-baki kesedihan terpaksa ku kumpul semula. Biarpun tak mungkin akan dapat seperti yang lama...

"Sikit-sikit...lama-lama jadi bukit"
Bersabarlah wahai hati...

Permulaan...dari Melaka. Bli masa bawa budak tenit balik kg




Ni dari Kuala Kangsar
Masa pegi kenduri anak sedara Mak Tam kawin hari tu

Haaa...yang ni paling terbaru ku dapat..from LONDON with love.

 Melompat-lompat bila ku dapat ni..Thanks a lot my dear fren Tasha si wifey yg gojes tu. Hari tu dia pegi honeymoon ke kota London tu..so aku yang muka tak malu ni minta la dia belikan 1 FM ni.Hehehe...Thanks Tasha. Moga ALLAH dapat membalas kebaikanmu. Cyg kamu...nah kasi kiss skit...muahhh

Buat korang yang bermurah hati cam Tasha nk beri FM utk ku...di alu-alukan.

2 comments:

Sash said...

I nak motivate u, next time nak honeymoon tak yah susah2 nak pikir pegi mana dah. Mari join i menabung dari sekarang. Hahahahahaa

ItaComey said...

Menabung dgn duit somi memang membahagiakan :P...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...