Kalendar Dcomey

Monday, July 25, 2011

Nata De Coco Jelly

Xde idea nk bawa apa buah tangan bagi Ustaz Nasir yg buat kenduri arwah...Fiza dh bawa cheese cake so bawa pencuci mulut plak la. Idea keluar dari hubby sbb katanya org lepas mkn nasi mesti nak jelly...ok...x ssh pun so buat je!

Nata De Coco Maggo Jelly

Isi comel2...siap!

Sapa2 nak order camni bleh hubungi saya ya!

1 comment:

Sash said...

Alaaa, along kalau dok sebelah umah dah lama suh buat. Hahaha. I klu buat benda benda alah ni mmng failed. Heh heh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...