Kepada semua pelanggan Dcomey...
di bawah ni saya cuma nak tunjukkan bahan-bahan dan kelengkapan yang saya gunakan untuk membuat kek dan sebagainya.
Jenguk-jenguk la ya!
Peralatan Nozzle (dah post dh kt entry sblm ni..heheh)
Acuan CUPCAKE comel-comel
Saiz : 2"(L) x1.5"(T)
Saiz : 2"(L) x1.5"(T)
Acuan kertas untuk MINI CUPPIES
Saiz : 1.5"(L) x0.5"(T)
Saiz : 1.5"(L) x0.5"(T)
Acuan kertas untuk APAM DOT-DOT & CHEESE TART
Saiz : 2"(L) x1"(T)
Saiz : 2"(L) x1"(T)
Acuan kertas untuk MUFFIN
Saiz : 2.5"(L) x1"(T)
Saiz : 2.5"(L) x1"(T)
Semua telur yang digunakan DIBASUH BERSIH ya!
Wafer rose
Kebiasaannya digunakan untuk hiasan pada Kek Coklat Kukus - 1/2kg
Kebiasaannya digunakan untuk hiasan pada Kek Coklat Kukus - 1/2kg
Acuan untuk sukatan CAWAN
Acuan untuk sukatan SUDU
Untuk sukatan CECAIR
Biasa2 jer my mixer tp cukup berjasa...
Susu sejat / susu cair / susu segar yang saya gunakan untuk membuat kek dan sebagainya...
pinjam Google punya gmbar ya!
Cream cheese utk CHEESE TART & CHEESE CAKE
pinjam Google punya gmbar ya!
Buttercup yg bermutu tinggi...
pinjam Google punya gmbar ya!
Bahan-bahan yg sy gunakan utk hiasan
Saje-saje je nk kasi tgk ya!
No comments:
Post a Comment