Kalendar Dcomey

Friday, March 4, 2011

999

Uihhhh....bkn senang nk jd glamer beb! Meh nk ajar cara2 korang nk jadi glamer...ikut cam budak Cin ni..hehehe

Jom tgk kt http://www.tonton.com.my

Wartawan ni pun cuba ngorat Cin...sbb patah hati Cin x layan tu rr Cin diGLAMORkan...

Citenya masa mlm BBQ club keta dia hr tu...trsngkut dlm sekatan lalulintas kt RnR tu..pastu apa lg JPJ pun sj la nk kenalan dgn dia.(pssstttt! ada mik no tepon x?) Rasanya sbb budak ni x kasi no hp dia kt JPJ tu la yg JPJ kasi surat cinta kt dia sruh dating (Wat test balik) kt puspakom 100%.....glemer wa cakp lu!

Hidup Cin! Hidup Cin!

Teringat masa awai tahun hr tu...dia cakap nk "0" a.k.a "ZERO" saman (bling2 gak mata biruku bila dia kuarkan statement tu...hehehhe)...hmmmm...apa kes?(Sambil angkat alis kening kanan ke atas)
marah punya la dia pd aku...ampunnn!

p/s : Aku igt kn Cin...pasni mesti hg cepat dpt jodoh sbb dh jadi artis ni mmg saham melambong beb!

1 comment:

Cinderella said...

Yo laa tuee puan comey..
sapo tah nak kat aku nie..
hehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...